Prohledat tento blog

středa 17. června 2015

Informace k letní škole

První letní škola pro seniory v Ústí nad Orlicíčervenec 2015


Přinášíme Vám přelomovou novinku pro všechny babičky, dědečky i jejich vnoučata. Nejen děti mají prázdniny. Darujte si ten nejlepší dárek pro všechny nadšence, kteří to ještě se životem nevzdali a chtějí si užít trochu neobyčejné zábavy, nevšedního programu, omládnout a vrátit dose dětských let.

Čtyři červencové akce = čtyři úžasné dny:

1) 7. 7. 2015 Zdravá zábava
·        Zdraví trochu jinak – pojďme si zavzpomínat na taneční večery, prozkoumat nové technologie hlídající naše zdraví, zahrát si dávno zapomenuté hry, projít se po okolí, poznávat přírodu a její vliv na naše zdraví (bylinky apod.).

2) 13. 7. 2015 Dnes pracuje hlava, aneb dáme nohy nahoru a užíváme si
·        Pojďte si odpočinout a vrátit se do dětských let. Čekají nás cvičení paměti, hry pro děti i dospělé, tvořivá dílna, novinky ze světa literatury a čtení, a další překvapení.

3) 20. 7. 2015 Průzkumná výprava do starých časů → Hurá na tajný výlet
·        Tento den si zopakujeme (naučíme se) pracovat s mapou, vyhledávat zajímavé tipy na výlety pomocí internetu, řekneme si o GPS navigaci, vyrazíme na tajný výlet, kde mimo jiné zažijeme hledání pokladu nebo třeba piknik.
·        Akce není fyzicky nijak náročná, uzpůsobená věku a zdravotnímu stavu účastníků.

4) 30. 7. 2015 Filmová škola
·        Drazí filmaři i milovníci filmů, tento den je pro Vás to pravé! Podíváme se na ukázky nejslavnějších filmů historie, řekneme si o režírování filmů, natáčení videa, jeho stříhání, vše prakticky vyzkoušíme a den si užijeme.
·        Vhodné pro úplně amatéry, není nutné mít vlastní vybavení.

● Akce se konají od 8:00 do 16:30 (čas konce pouze orientační), od 11:30 do 13:00 os. volno, polední pauza.
● Nepotřebujete žádné zkušenosti, speciální vybavení, skvělou kondici ani nic dalšího krom dobré nálady. U všech programů zohledněn věk a zdravotní stav účastníků.
● Všechny aktivity podloženy pracovními a studijními listy, drobným občerstvením, překvapeními.
● Cena za jeden den je 200 Kč, při účasti na alespoň 3 akcích, sleva na 180 Kč za akci.
● Počet míst omezen, nutno se přihlásit nejpozději dva dny před konáním akce –přes e­mail: studentiseniorum@gmail.com​nebo osobně v Městské knihovně.
● Více informací na výše uvedeném e­mailu nebo na výpůjčním pultu v knihovně.
● Lekce vede Iveta Jansová a kol.


Žádné komentáře:

Okomentovat